Для всього є свій час, за словом Еклезіяста, усьому час-пора (3, 1), але для молитви й псалмоспіву будь-який час підходить.   св. Василій Великий 4

Візитація владики Ярослава та рукоположення у диякони Івана Савчука

Сьогодні, 6 квітня 2014 року Божого, правлячий архиєрей Самбірсько-Дрогобицької єпархії, владика Ярослав відслужив святкову Божественну Літругію у нашому храмі і уділив Святу Тайну Священства та висвятив на диякона Івана Савчука.

До сьогодні, Іван Савчук служив дяком у храму Преображення ГНІХ міста Дрогобич протягом останніх 2-ох років. Крім цього, Іван Савчук здійснював катехизацію шкільної молоді та був помічником дитячого хору "Промінчик" при храмі. Свою службу він виконував совісно, а також із любов`ю, за що Господь поклав на нього ще більше обов`язків та відповідальность.

Як казав владика Ярослав, що сьогоднішні священичі свяченя брата Івана Савчука, а тапер отця-диякона є свідченням Божої любові до нас. Адже, Він ніколи не забуває про нас. По маминій родинній лінії Іван Савчук походить із роду священичої родини Німиловичів. 

По завершенні Божественної Літрургії отець-диякон Іван Савчук виразив щиру подяку:
- Богові за ласку прийняти хрест та нести його разом із Христом на Голгофу,

- батькові блаженної памяті, який привив любов до Бога та разом із ним щоранку молився,

- матері, яка мусіла подвоїти цю молитву,

- вчителям та близьким друзям,

- хресній, яка молитовно із ним,

- а також вдруге подякував Господеві за дар священства. 

А ми, вірні нашої церкви, приєднуємося до привітань і щиро бажаємо Вам, отче-дияконе, наснаги до праці, глибокої віри, а також невтомність свідчити молитвою, словом та справжнім християнським життям Добру Новину. Господнього благословення!

 

Крім цього, владика Ярослав здійнисв Акт посвяти України під Покров Пресвятої Богородиці відповідно до рішення Синоду Єпископів УГКЦ та правлячого патріарха УГКЦ владики Святослава.



06.04.2014

Тишковичі - місце паломництва на Мостищині


Календар

«     Березень 2024     »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Оголошення


Статистика

Відвідувачів за сьогодні: 126
Якщо Ви зауважили орфографічну помилку, просто виділіть її та натисніть:
Система Orphus Система Orphus